Enkele door ons gebouwde woningen:

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Sjoerd Prierik.

Bouwbedrijf Pierik bouwt met passie en oog voor detail.

Of het nu gaat om een twee-onder-een-kap, een vrijstaande woning, een aanbouw, een volledige verbouwing of een bijgebouw, bij Bouwbedrijf Pierik ben je aan het juiste adres. Tenminste als je op zoek bent naar een relatief kleine partij die met passie ieder bouwproject aangaat van groot tot klein. Voordelen van bouwen met ons zijn: korte lijnen, flexibel, aandacht voor detail, oerdegelijke kwaliteit en afspraak is afspraak.

Referenties woningbouw

Hieronder presenteren wij een aantal woningen, welke wij gebouwd hebben. Het betreft een greep uit onze werkzaamheden, ofwel een willekeurig overzicht van verschillende bouwstjlen en details. 

Moderne vrijstaande woning

Een moderne vrijstaande villa in het buitengebied met royale aanbouw en carport. Een prachtig eindresultaat met hoogwaardige afwerking. De moderne woning is voorzien van de nieuwste duurzame technieken voor een optimaal leefklimaat. 

Twee-onder-een-kap

Deze 2-onder-1-kap woning is zeer onderhoudsvriendelijk gebouwd en ontworpen door de eigenaren. Denk hierbij aan de kunstof kozijnen, gepoedercoate gevelafdekkers en boeidelen. Het metselwerk is voorzien van mooie details langs de kap en tussen de kozijnen. Daarnaast is de woning zeer milieuvriendelijk door de goede isolatiewaarde en een bodem warmtepomp. 

Karakteristieke woning

Een vrijstaande woning met een hoog afwerkingsniveau en fraaie details aan het metselwerk. Deze woning is compleet gemaakt met aan beide zijden gemetselde erfscheiding en een garage geschikt voor 2 auto's. 

Tuinhuis

Een fraai stukje degelijk vakwerk is dit tuinhuis. Volledig uit douglashout opgetrokken met de mooiste details. Een fijne plek om tot de late uurtjes te zitten.